Овес натуральный 500 г
Тауарлардың көрінісі фотосуретте көрсетілгеннен өзгеше болуы мүмкін

Овес натуральный 500 г

Қолжетімділігі
Тауар қолда жоқ
Үлгі
2000005992018
Елі
Казахстан
Өндіруші
Кемелфарм ТОО
  • Сипаттама

Сипаттама

ТАБИҒИ ДАЛАЛЫҚ СҰЛЫ 500,0 КЕМЕЛ-ФАРМ

Ұсынылады: асқазан-ішек жолдарының, бауырдың, ұйқы безінің, жүрек-тамыр және орталық жүйке жүйесінің функционалды жағдайын сақтау үшін. Сұлы дәніндегі көмірсулар, ақуыздар, майлар мен В дәрумендерінің оңтайлы қатынасы оны таптырмайтын диеталық және емдік агент етеді.

Құрамы: сұлы тұқымы

Пісіру әдісі:

Сұлы сорпасы:
100 г жуылған, тазартылмаған (тұтас) сұлы дәндері 1 литр алдын ала сүзілген су құйып, 15-20 минут пісіріңіз. Сорпаны талап ету үшін 45 минутқа қалдырыңыз, дәке қос қабаты арқылы тартыңыз. Тамақтанудан жарты сағат бұрын бір стақан сорпаны ішіңіз (1 шай қасық бал қосуға болады). Сорпаны тоңазытқышта 2 күннен аспайтын мерзімге сақтаңыз.

Сұлы майын бірнеше жолмен дайындауға болады:
* Таңертең 4 кесе ұсақталған (ұсақталған) сұлы жармасы 8 стакан жылы су құйып, кешке дейін жылы жерге қойыңыз. Кешке сусынды араластырып, електен өткізген дұрыс. Тұрақты араластырумен 2-3 минут қайнатыңыз.
* 0,5 кг сұлы майын үш литрлік шыны ыдысқа құйып, жартысына дейін су құйыңыз, құмыраны майлықпен жауып, жылы жерге қойыңыз. 3 күннен кейін жақсылап араластырыңыз, сұйықтықты електен алюминий табаға салыңыз, қатты отқа қойыңыз және үздіксіз араластыра отырып, қайнатыңыз. Салқындатылған желе бал, жидектер немесе жидек сиропымен ішуге болады.

Отварды қолдану әдісі: тамақтанудан 15 минут бұрын күніне 4-5 рет 100 мл ішіңіз.
Желе қолдану әдісі: тамақтанар алдында күніне 3 рет 0,5-1 стакан жылы ішіңіз.

Қарсы көрсеткіштер: компоненттің жеке төзімсіздігі.
Сақтау шарттары: құрғақ, жарықтан қорғалған жерде, 25оС жоғары емес температурада сақтау керек.
Жарамдылық мерзімі: 2 жыл